OM OSS - HISTORIE

Dybvig as ble etablert i 1996. I forkant av dette har Morten Dybvig drevet et ansvarlig tømmermesterfirma fra 1986. Firmaet dybvig as er i dag en mellomstor bedrift.


En av våre viktigste målsettinger er å holde et høyt faglig nivå. Opplæring og videreutdanning er derfor høyt prioritert hos oss. Ved å kombinere faglig kunnskap med tradisjonelle plattformer og konkrete arbeidserfaringer, er vi i Dybvig as i stand til å tilby en mer kyndig kompetanse til glede for kundene våre.

  • Godkjent våtromsbedrift
  • Kalkulasjon for tømrere - Norges Byggmesterforbund
  • Nye byggeregler - Norges Byggmesterforbund
  • Byggekontrakter/Entrepriserett - Bygghåndverksfagets Landsforening
  • Mesterbrev som tømrer (byggmester)


Dybvig AS er medlem i Byggmesterforbundet. Norges Byggmesterforbund er bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma i Norge, etablert i Oslo i 1919. Dybvig as er i tillegg en godkjent opplæringsbedrift via byggmesterforbundet.


Dybvig AS innehar sentral godkjenning med ansvarsrett. Den sentrale godkjenningen er et effektivt hjelpemiddel for foretakene og kommunene ved behandling av den enkelte byggesøknad. Dersom et foretak har sentral godkjenning, skal kommunen normalt legge den sentrale godkjenningen til grunn ved tildelingen av eventuell ansvarsrett.

Dybvig AS er også en miljøfyrtårnbedrift som er med på å heve miljøstandarden i små private bedrifter og offentlige virksomheter. Dybvig as er meget bevisst på å sikre at systemet er aktivt i firmaet, og implementert i hele organisasjonen.